Κωπηλατικη Concept2 Model D

Το Concept2 Indoor Rower model D είναι ένα κωπηλατικό όργανο σχεδιασμένο να σου προσφέρει υψηλής ποιότητας εκγύμναση.
Η κωπηλασία γυμνάζει και δυναμώνει τόσο το πάνω όσο και το κάτω μέρος του σώματος με κίνηση ρυθμική, ομαλή και χωρίς επιβαρύνσεις από το σωματικό βάρος. Παράλληλα το ευρύ φάσμα της κίνησης προάγει την ευλυγισία των μυών και των αρθρώσεων.

Το Concept2 Indoor Rower σου επιτρέπει να καθορίζεις εσύ το ρυθμό και την αντίσταση της προπόνησης, κάνοντας το έτσι μια ευπροσάρμοστη μηχανή για όλες τις ηλικίες και για κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Αν η Concept2 φημίζεται σαν εταιρία για κάτι, είναι η πρακτικότητα στον σχεδιασμό των προϊόντων της. Το model D έχει σχεδιαστεί με στόχο να διαρκέσει για πάντα. Δοκιμασμένο από αθλητές Ολυμπιακού επιπέδου στην προπόνηση τους αποδεδειγμένα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα όσο έντονα και αν το χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Η αξιοπιστία του μοντέλου αυτού το έχει φέρει στην κορυφή της λίστας των οργάνων εσωτερικού χώρου σε πωλήσεις. Αναγνωρισμένο από επαγγελματίες κωπηλάτες ως το νέο στάνταρ κωπηλατικών μηχανημάτων, το Concept2 Indoor Rower model D θα σας προσφέρει αποτελεσματική προπόνηση, και θα βελτιώσει την αντοχή σας.

Αποτελεί μια φανταστική εμπειρία. Γυμνάζεστε… διασκεδάζοντας.
Η άσκηση είναι ασφαλής και συνδυάζει cross training και διασκέδαση!
Στο FITATHLON μπορεί να ασκηθούν όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο.
Με το FITATHLON αποκτάς ευκινησία και ευλυγισία, δύναμη και αντοχή, ενώ μεγιστοποιείται η φυσική σας κατάσταση.
Είναι ένα άψογο εργαλείο για συμπληρωματική προπόνηση ΑΘΛΗΤΩΝ ανεξαρτήτως αθλήματος ή αγωνίσματος, το οποίο θα τους επιτρέψει την μεγιστοποίηση της αγωνιστικής τους επίδοσης.
Στον πολυχώρο του Α.Σ. Εν Σώματι, παρέχονται υπηρεσίες ποιοτικής άθλησης, αλλά και διασκέδασης. Ειδικότερα, το γυμναστήριό μας αποτελεί κορυφαία επιλογή για την ένταξή σας σε προγράμματα Fitathlon, Cross training και TRX.
​Το Fitathlon περιλαμβάνει κυκλικού-σταθμικού τύπου ασκήσεις και αποτελεί, πραγματικά, επανάσταση στο χώρο του Fitness. Πρόκειται για προγράμματα κυκλικής προπόνησης, επιστημονικά σχεδιασμένα, που στοχεύουν στη μέγιστη δυνατή απόδοση των θετικών αποτελεσμάτων της άσκησης και στη βελτίωση των παραγόντων που επηρεάζουν την καλή σωματική υγεία, όπως το καρδιοαναπνευστικό και το μυοσκελετικό σύστημα, οι μεταβολικές διεργασίες κ.ά. Είναι ένα άκρως αποδοτικό πρόγραμμα. Το Fitathlon προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, αντοχή και καύση λίπους, βελτιώνει την ισορροπία και την κινητικότητα των αρθρώσεων και αποτελεί μια διασκεδαστική γυμναστική, που εξυψώνει τη φυσική σας κατάσταση!

Bosu

Το BOSU® Balance Trainer χρησιμοποιείται σήμερα σε εγκαταστάσεις γυμναστικής, αθλητισμού και αποκατάστασης. Είναι γνωστό σε όλη τη βιομηχανία για την ισορροπία, τη δύναμη και την ευελιξία στις προπονητικές μεθόδους. Είναι ένας “καρδιοαναπνευστικός δολοφόνος” που είναι ταυτόχρονα και διασκεδαστικός. Ο προπονητής ισορροπίας BOSU προκαλεί ολόκληρο το σώμα με ολοκληρωμένες, πολλαπλές κινήσεις που απαιτούν από τις ομάδες μυών να συνεργάζονται ταυτόχρονα. Το BOSU είναι σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, ιδανικό για Personal Trainers, φυσιοθεραπευτές και εκπαιδευτές γυμναστικής. Σχεδιάστηκε με μια πατενταρισμένη μη ολισθηρή, διπλή βάση που προορίζεται να αντέχει στη συνεχή καθημερινή χρήση του γυμναστηρίου.

Δείτε τα Βίντεο μας ...