Αποτελεί μια φανταστική εμπειρία. Γυμνάζεστε… διασκεδάζοντας.
Η άσκηση είναι ασφαλής και συνδυάζει cross training και διασκέδαση!
Στο FITATHLON μπορεί να ασκηθούν όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο.
Με το FITATHLON αποκτάς ευκινησία και ευλυγισία, δύναμη και αντοχή, ενώ μεγιστοποιείται η φυσική σας κατάσταση.
Είναι ένα άψογο εργαλείο για συμπληρωματική προπόνηση ΑΘΛΗΤΩΝ ανεξαρτήτως αθλήματος ή αγωνίσματος, το οποίο θα τους επιτρέψει την μεγιστοποίηση της αγωνιστικής τους επίδοσης.
Στον πολυχώρο του Α.Σ. Εν Σώματι, παρέχονται υπηρεσίες ποιοτικής άθλησης, αλλά και διασκέδασης. Ειδικότερα, το γυμναστήριό μας αποτελεί κορυφαία επιλογή για την ένταξή σας σε προγράμματα Fitathlon, Cross training και TRX.
​Το Fitathlon περιλαμβάνει κυκλικού-σταθμικού τύπου ασκήσεις και αποτελεί, πραγματικά, επανάσταση στο χώρο του Fitness. Πρόκειται για προγράμματα κυκλικής προπόνησης, επιστημονικά σχεδιασμένα, που στοχεύουν στη μέγιστη δυνατή απόδοση των θετικών αποτελεσμάτων της άσκησης και στη βελτίωση των παραγόντων που επηρεάζουν την καλή σωματική υγεία, όπως το καρδιοαναπνευστικό και το μυοσκελετικό σύστημα, οι μεταβολικές διεργασίες κ.ά. Είναι ένα άκρως αποδοτικό πρόγραμμα. Το Fitathlon προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, αντοχή και καύση λίπους, βελτιώνει την ισορροπία και την κινητικότητα των αρθρώσεων και αποτελεί μια διασκεδαστική γυμναστική, που εξυψώνει τη φυσική σας κατάσταση!

Bosu

Η γυμναστική με τη μπάλα Bosu θα σμιλεύει το σώμα σας! Είναι μια καινούρια μέθοδος εκγύμνασης και είναι αρκετά… διασκεδαστική. Το σώμα, ουσιαστικά, καλείται να ισορροπήσει πάνω σε μια μπάλα, που μέσα της έχει αέρα. Έχει αποτελέσματα σε όλο το σώμα, αλλά και στην εκμάθηση ισορροπίας.
Με τη μπάλα Bosu γυμνάζεις όλο το σώμα σου με τον πλέον φυσικό τρόπο: με το βάρος και την αντίσταση που το ίδιο το σώμα μας έχει!

Δείτε τα Βίντεο μας ...