ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Πρωταρχικό μέλημα της GYMENSOMATI είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Γυμναστηρίου GYMENSOMATI  προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στην αναζήτηση και απόκτηση των υπηρεσιών που επιθυμείτε.

Ο ιστότοπος (website) www.gymensomati.gr  αποτελεί τον  ΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΙ παρουσίασης και διάθεσης των υπηρεσιών και προϊόντων μέσω του Διαδικτύου.

Πριν εισέλθετε στην www.gymensomati.gr  και αποστείλετε μέσω αυτού την παραγγελία σας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση αυτού του ιστότοπου.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών της www.gymensomati.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να μην κάνει χρήση της www.gymensomati.gr

Στα πλαίσια της συμμόρφωσης μας με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα χρειαστεί να αποδεχθείς τους παρακάτω όρους προκειμένου να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας.

Ποια προσωπικά δεδομένα ζητάμε;

Ονοματεπώνυμο, οργανισμός, τηλέφωνο, διεύθυνση, χώρα, email, επάγγελμα, ΑΦΜ, ΔΟΥ.

Γιατί θέλουμε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Είναι απαραίτητα για να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, την εξυπηρέτηση και την τιμολόγηση σου.

Τι κάνουμε με τα προσωπικά σου δεδομένα

Τα αποθηκεύουμε στην κεντρική βάση δεδομένων πελατών μας, προστατεύοντάς τα με υψηλά μέτρα ασφαλείας και περιορισμού πρόσβασης σε αυτά μόνο από εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Με ποιους και γιατί θέλουμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Κοινοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με όσους τρίτους Οργανισμούς είναι απολύτως απαραίτητο για την παροχή της υπηρεσίας που θα αποκτήσεις:

  • Στο λογιστικό μας γραφείο (εφόσον έχουμε εκδώσει ονομαστικό παραστατικό σε (Επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία) για την τήρηση των βιβλίων μας και τις καταχωρήσεις των σχετικών λογιστικών εγγραφών.

 

Μπορείς να αποσύρεις την άδειά σου.

Όλα τα δεδομένα σου θα διαγράφονται αυτόματα από τα συστήματά μας, όταν η αντίστοιχη συνεργασία με την εταιρεία σταματήσει.

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα προσωπικά σου δεδομένα

Μόνο για το χρόνο που είναι απολύτως απαραίτητος για την παροχή των υπηρεσιών μας. Τα δεδομένα διαγράφονται από τα συστήματα του γυμναστήριο GYMENSOMATI και των τρίτων, μετά την οριστική διακοπή της εταιρείας. Κρατούνται μόνο τα απαραίτητα στοιχεία που μας επιτρέπει η νομοθεσία για το λογιστικό γραφείο.

  • Δίνω τη ρητή συγκατάθεσή μου στην A.Σ. GYMENSOMATI να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα μου (και τυχόν δεδομένα τρίτων, για λογαριασμό των οποίων ενεργώ), σύμφωνα με τα παραπάνω.
  • Δηλώνω υπευθύνως σύμφωνα με το νόμο 1599/86, ότι τα στοιχεία που δηλώνω είναι αληθή και ακριβή και δεν παραβιάζω εν γνώσει μου δικαιώματα τρίτων.
  • Συμφωνώ στη λήψη email και τηλεφωνικών κλήσεων για σημαντικές ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρείας “Α.Σ. GYMENSOMATI”.
© Copyright 2000 - | gymensomati | All Rights Reserved | Supported by WebRun